Olimpik smanjio kapacitet Otoke za utakmicu s Veležom: Gostima samo 150 ulaznica

Radiosarajevo.ba
Olimpik smanjio kapacitet Otoke za utakmicu s Veležom: Gostima samo 150 ulaznica
Fudbalski klub Olimpik na stadionu Otoka u narednom kolu dočekat će ekipu mostarskog Veleža.

Susret se igra u nedjelju sa početkom od 15 sati i 30 minuta, a interes je veliki s obzirom na to da se sastaju lider na tabeli i prvi pratilac.

"S obzirom na to da je ovaj susret došao u žižu interesovanja, a radi mnoštva negativnih komentara i medijske kampanje koja se vodila u posljednjim sedmicama protiv našeg kluba, Upravni odbor FK Olimpik, u saradnji sa policijom i zaštitarskom agencijom, donio je odluku o smanjenju kapaciteta stadiona, zbog eventualnih incidenata i kako bi se smanjio rizik od istih. Dio karata (5% kapaciteta stadiona odnosno 150 ulaznica) bit će dodijeljene gostujućim navijačima i moguće ih je kupiti preko FK Velež", saopćeno je iz kluba s Otoke.

Ostatak stadiona će u smanjenom kapacitetu biti moguće popuniti ostatkom procijenjenog broja, a dio ulaznica bit će podijeljen sponzorima, članovima i prijateljima kluba, ističu iz Olimpika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije