Horde zla / "Ograđujemo se od neodgovornih pojedinaca, za promjenu dođite na stadion"

19. 05. 2017. u 13:21:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Udruženje navijača FK Sarajevo ogradilo se od nepromišljenih poteza pojedinaca koji su posjećivali kuće Nermina Crnkića i Edina Rustemovića, a njihovo saopćenje vam prenosimo u cjelosti.

"Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo se deklarativno ograđuje od nepromišljenih poteza neodgovornih pojedinaca koji su sebi uzeli za pravo da posjećuju kuće fudbalera Nermina Crnkića i Edina Rustemovića, napadaju porodice istih, te im upućuju prijetnje smrću. Kukavički činovi nikada nisu bili naš metod borbe i bodrenja voljenog kluba, tako će i ostati.

Jasno je da ova garnitura igrača posjeduje manjak kvaliteta, tražili smo borbu i izgaranje na terenu, to smo i dobili, shodno tome ništa ne opravdava ovakve odluke neznanih junaka. Sve što možemo reći je to da će naš klub uvijek imati bezrezervnu podršku, a pojedincima poručujemo da se ubuduće suzdrže donošenja odluka na svoju ruku. Isto tako pozivamo sve 'lajkače' i standardne pljuvače da za promjenu dođu na stadion. Svi na Derbi", stoji u saopćenju navijača Bordo tima.

NEMA KOMENTARA