Ognjen Vranješ opet provocirao fotografijom i pjesmom Baje Malog Knindže

Radiosarajevo.ba
Ognjen Vranješ opet provocirao fotografijom i pjesmom Baje Malog Knindže
PrtScr / Ognjen Vranješ opet provocirao fotografijom i pjesmom Baje Malog Knindže

Ognjen Vranješ ponovo provocira. Nakon što je nedavno izazvao pažnju javnosti u Bosni i Hercegovini i regionu tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića, ovoga puta je na svom Instagram profilu postavio fotografiju s prijateljima uz opis "Drhte ruke oko Banje Luke", što je stih pjesme koju pjeva Baja Mali Knindža "Ne volim te Alija".

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je ubrzo sliku obrisao, ali se ona ranije proširila društvenim mrežama, gdje je ponovo naišla na žestoku osudu javnosti, posebno navijača Zmajeva, koji su fotografiju opisali kao novu provokaciju.

Ognjen Vranješ opet provocirao fotografijom i pjesmom Baje Malog Knindže  - undefined

PrtScr: Ognjen Vranješ opet provocirao fotografijom i pjesmom Baje Malog Knindže

Nogometni savez Bosne i Hercegovine nije kaznio Vranješa, jer kako su nam kazali iz bh. "kuće nogometa", niko protiv našeg nogometaša nije podnio prijavu.

Iz NSBiH su se oglasili tek saopćenjem naglašavajući da osuđuju njegov postupak tetoviranja četničkog vojvode, ali navijačima BiH, s kojim je Vranješ u ratu već izvjesno vrijeme, nije promakla osuda koji su naveli da ih je "Vranješ ponovo razočarao".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije