Ognjen Vranješ: Ne kajem se zbog tetovaže granica RS-a! To je moj stav!

Radiosarajevo.ba
Ognjen Vranješ: Ne kajem se zbog tetovaže granica RS-a! To je moj stav!
Foto: Facebook / Ognjen Vranješ

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ dao je intervju za Srpski telegraf u kojem je, između ostalog, komentirao tetovažu granica Republike Srpske, Edina Džeku i Roberta Prosinečkog.

Ovo su dijelovi intervjua:

ST: Velika prašina podigla se kada si istetovirao granice Republike Srpske, zbog čega si imao brojne neprijatnosti. Tvoja porodica je trpela čak i otvorene pretnje. Da li se kaješ?

Vranješ: Ne kajem se! To je moj stav, niko mi neće nametati svoje. Tuđe poštujem, svoje volim!

ST: Jesi li imao problema sa saigračima u reprezentaciji Bosne i Hercegovine zbog toga?

Vranješ: Sa nekoliko njih sam imao ozbiljne probleme. Međutim, rešio sam ih na samo svoj, dobro poznati način. Sada je to sve iza nas, sve je u redu.

ST: Kako se slažeš sa kapitenom BiH Edinom Džekom?

Vranješ: Znam ga od prvog dana mog igranja za reprezentaciju. Šta reći za čoveka koji je napravio takvu sjajnu karijeru?!

ST: A šta možeš da kažeš o selektoru Robertu Prosinečkom?

Vranješ: Veliki čovek, kao što je bio i veliki igrač. Posvećen svakom fudbaleru, uvek svima na raspolaganju. Napravio je sjajnu atmosferu u reprezentaciji. O njemu najbolje govore rezultati. Prvi smo na tabeli u Ligi nacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije