Oglasio se Raul Bravo za kojeg se tvrdi da je organizator atentata na Kovačevića!

Radiosarajevo.ba
Oglasio se Raul Bravo za kojeg se tvrdi da je organizator atentata na Kovačevića!
Twitter / raul Bravo i Darko Kovačević

Nekadašnji nogometaš Real Madrida Raul Bravo šokiran je pisanjem medija da je on mogući naručilac ubistva srbijanskog igrača Darka Kovačevića, s kojim je zajedno igrao u Olympiacosu.

Bivši fudbaler Real Madrida naručio atentat na Darka Kovačevića?

Prema pisanju grčkih medija, naručilac atentata na nekadašnjeg srbijanskog fudbalera Darka Kovačevića je ni manje ni više nego Raul Bravo, nekadašnji lijevi bek Real Madrida i reprezentativac Španije, koji je nakon karijere počeo sa ozbiljnim kriminalnim aktivnostima.

Podsjetimo, grčki i srbijanski mediji su proteklih dana pisali da je naručilac atentata na nekadašnjeg srbijanskog nogometaša Kovačevića ni manje ni više nego Raul Bravo, koji je nakon karijere navodno počeo s ozbiljnim kriminalnim aktivnostima.

Mediji navode da su do Brava došle informacije o tome da Darko Kovačević otvoreno priča o njegovim mutnim poslovima jer ga dobro poznaje, s obzirom na to da su skupa igrali u redovima Olympiakosa.

"Te stvari ne utječu na mene, ali moja porodica čita sve što se piše i zbog toga me sve to boli. Darko me je pozvao, razgovorali smo i pitao me je kako sam zbog ovog ludila, kako je moja porodica. Bili smo cimeri i imamo dobar odnos. Zaprepašten sam, jer tabloidi u Srbiji pišu da sam naredio ubistvo Kovačevića. Ono što se nije prodavalo, odjednom počinje da se prodaje jer je objavljeno da sam ja htio da ubijem Darka. Ponavljam, mi imamo dobar odnos. Ovo je ludilo što se dešava. Moja porodica je uplašena, ali sam znao da će se Darko nasmijati na sve ovo. Trebalo mu je dva dana da me pozove i to je sve zbog čega mogu da mu zamjerim", istakao je Bravo za Radio Marcu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije