Oglasio se Cristiano Ronaldo: Šta je rekao za "slučaj silovanje"

Radiosarajevo.ba
Oglasio se Cristiano Ronaldo: Šta je rekao za "slučaj silovanje"
/ Twitter
Senzacionalno je odjeknuo tekst koji je jučer objavio njemački magazin Der Spiegel koji je optužio Cristiana Ronalda za silovanje djevojke u SAD-u 2009. godine.

Der Spiegel objavio i da je Portugalac platio 375.000 dolara djevojci da "drži jezik za zubima", a pozvali su se na Football Leaks.

Na reakciju Cristiana Ronalda nije trebalo dugo čekati. U svom saopćenju fudbaler Reala je napisao slijedeće:

"Članak njemačkog lista Der Spiegel o navodnom silovanju 2009. godine je komad novinarske fikcije. Navodna žrtva odbija istupiti i potvrditi istinitost optužbi. List temelji konstrukciju na dokumentima koji su nepotpisani i u kojima akteri nisu identificirani, e-mailovima između advokata čiji se sadržaj ne tiče Cristiana Ronalda i čiju istinitost ne može potvrditi, te navodnom pismu koje mu je poslala 'žrtva', a nikad ga nisam primio. Optužbe o kojima je izvijestio Der Spiegel lažne su i učinit ću sve što je u mojoj moći da ih opovrgnem. Optužba za silovanje je uvredljiva i zato neće dopustiti da to našteti mom ugledu.''

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije