Oglasili se Manijaci uoči najvažnije utakmice sezone za Željezničar

Radiosarajevo.ba
Oglasili se Manijaci uoči najvažnije utakmice sezone za Željezničar
Arhiv / Oglasili se Manijaci uoči najvažnije utakmice sezone za Željezničar

Željezničar predstojećeg vikenda, 11. maja, u subotu, igra jednu od najvažnijih utakmica sezone protiv Radnika u Bijeljini.

Riječ je o susretu najozbiljnijih pretendenata za četvrto mjesto Premijer lige BiH i posljednju kartu prema plasmanu na europsku scenu.

Tim povodom oglasila se i grupa najvatrenijih Željinih navijača, popularni Manijaci, koji su putem Facebooka pozvali na organizirano putovanje u Bijeljinu:

“Utakmica protiv direktnog konkurenta, gdje bi pobjedom potvrdili izlazak u Evropu i zato moramo otići u što većem broju, kako bi ispratili i ovo gostovanje kako dolikuje našoj grupi.

Obično se snaga jedne grupe pokazuje u zadnjim utakmicama, gdje se troše posljedni atomi snage… MI ne smijemo podbaciti, jednostavno se moramo pokazati u boljem svjetlu od igrača i pokazati svima da je naša ljubav prema ovom klubu i grupi neprocjenjiva.

Prošlo gostovanje u Bijeljini je bilo izuzetno brojno, tražilo se mjesto više u busu, zato nema razloga da se još jednom tamo pojavimo u što većem broju i da nosimo PLAVE sve do pobjede.

Za ovu utakmicu organizovan je prijevoz.
Cijena prijevoza: 18KM.
Cijena ulaznice: 5KM.
Termin uplate: petak od 18 h do 20 h u prostorijama udruženja navijača.

Utakmica se igra 11.05. (subota), s početkom u 17:00 h.

SVI U BIJELJINU!”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije