Novi detalji o zdravlju selektora BiH: Doktori razmatraju da operiraju Prosinečkog

A. S.
Novi detalji o zdravlju selektora BiH: Doktori razmatraju da operiraju Prosinečkog
Foto: Radiosarajevo.ba / Prosinečki smješten na KCUS-u

Robert Prosinečki, selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, ima problema sa slijepim crijevom, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz više izvora. 

Selektor Zmajeva jučer je tokom dana, kako smo već pisali, imao zdravstvenih problema pa se u večernjim satima javio u Klinički Centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), gdje je primio infuziju. 

Robert Prosinečki se loše osjećao i završio na KCUS-u

"Pretrage su pokazale da selektor Prosinečki ima problema sa slijepim crijevom. U toku je konzilij ljekara, koji razmatraju opciju da selektora podvrgnu operacionom zahvatu", dodao je naš izvor blizak Nogometnom savezu BiH. 

Iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine još se nisu oglasili, ali imamo informaciju da su i predsjednik Elvedin Begić, kao i generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković zabrinuti za zdravstveno stanje Prosinečkog, koji je sjajnim nastupima na klupi Zmajeva brzo osvojio i srca najvjernijih navijača.

Izvor s KCUS-a nam javlja da se Prosinečki dobro osjeća i da nije životno ugrožen

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije