Nogometni savez BiH obznanio vraća li se Senad Lulić među Zmajeve

Radiosarajevo.ba
Nogometni savez BiH obznanio vraća li se Senad Lulić među Zmajeve
Foto: EPA-EFE / Senad Lulić

Senad Lulić se vraća u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, potvrdili su iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine

Vijest je dugo vremena očekivala nogometna javnost u našoj zemlji, a sinoć je, malo prije ponoći, potvrđena - zvijezda i kapiten italijanskovg Lazija stavio se na raspolaganje selektoru Zmajeva Dušku Bajeviću. 

"Senad Lulić se vraća u reprezentaciju! Fudbaler Lazia, Senad Lulić odlučio je da se vrati u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i stavi se na raspolaganje selektoru Dušanu Bajeviću za utakmice baraža za EURO 2020. Lulić je do sada za nacionalni tim odigrao 57 utakmica i postigao 4 gola. Posljednji nastup za bh, tim je zabilježio protiv Belgije 7. oktobra 2017. godine na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu. Lula, dobro došao nazad među Zmajeve!", objavljeno je na Facebook stranicu Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. 

Podsjetimo, početkom januara delegacija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, na čelu s predsjednikom Elvedinom Begićem, selektorom Dušanom Bajevićem, savjetnikom Izvršnog odbora Zvjezdanom Misimovićem i izvršnim direktorom za sport Elmirom Pilavom u Rimu je održala sastanak sa Senadom Lulićem

Tada su za Radiosarajevo.ba iz NSBiH potvrdili informaciju najavivši da Lulić nije donio konačnu ocjenu, ali da su optimisti, što je i rezultiralo potvrdom da je Lulić jedan od novih/starih igrača na koje računa selektor Bajević u nadamo se, dva važna susreta, za odlazak na Europsko prvenstvo preko Sjeverne Irske, te pobjednika u drugom duelu baraža između Slovačke i Republike Irske

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije