Nogometni savez BiH: Navijači poslali lijepu sliku u svijet

Radiosarajevo.ba
Nogometni savez BiH: Navijači poslali lijepu sliku u svijet
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Bilino polje: Bosna i Hercegovina - Finska

Navijače na utakmici Bosna i Hercegovina-Finska komentarisali su danas iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

"Odanost i ljubav prema reprezentaciji pjesmom i dlanovima se prenijela na teren, što je bio dodatni motiv našim momcima koji su ostavili i zadnji atom snage na terenu za ubjedljivu pobjedu", istakli su.

Pjanić predvodio Zmajeve: BiH zgazila Finsku u Zenici

Poručili su da su bosanskohercegovački navijači svojim ponašanjem, pa i prema gostojućim navijačima, pokazali kako se bodri državni tim, te da su poslali veoma lijepu sliku u svijet o Bosni i Hercegovini.

Zahvalili su se BH Fanatikosima, Ljutim Krajišnicima i svim navijačkim grupama jer su, kako su naveli, još jednom pokazali da su najbolji kad je to najpotrebnije.

Izdvojili smo tri opcije kako Zmajevi mogu na Euro, jedna je 100 posto sigurna

Kvalifikaciona utakmica za EURO 2020 između Bosne i Hercegovine i Finske odigrana je sinoć, 12. oktobra na zeničkom stadio Bilino Polje.

Izabranici Roberta Prosinečkog su savladali gostojući tim rezultatom 4:1. U utorak, 15. oktobra Zmajevi će u Atini igrati protiv Grčke koja je sinoć u Rimu poražena od Italije sa 2:0.

         

Rezultati by SofaScore

          

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije