Neobičan dopis u NS FBiH: Lakrdija u Goraždu nas je koštala 6.000 KM

A. S.
Neobičan dopis u NS FBiH: Lakrdija u Goraždu nas je koštala 6.000 KM
FOTO: Facebook / Nogometaši Goražda
Proteklog vikenda nogometaši Goražda izborili su plasman u Prvu ligu Federacije BiH.

Nakon remija u Posušju od 0:0, tim sa Drine u revanšu je ostvario pobjedu od 1:0 i izborio plasman u drugi razred našeg nogometa.

Iako je pobjeda Goražda potpuno zaslužena, saopćenjem su se oglasili čelnici NK Posušje, koji od odgovornih, u prvom redu od Nogometnog saveza Federacije BiH, traže pojedine odgovore vezane za revanš susret.

"Ko je autor ove lakdrije, zašto su meč sudili samo Bošnjaci, kakvi su dugovio NS FBiH prema Goraždu, da li je cijela utakmica snimljena te čemu poticanje nacionalne mržnje", samo su neka od pitanja koja su navedena u ovom dopisu.

Dopis NK Posušje - undefined

FOTO: Facebook: Dopis NK Posušje

U nastavku dopisa se čelnici NK Posušje pitaju da li je sve ovo izrežirano u režiji NS FBiH.

"Ako jeste, trebali ste sam nagovijesiti ovakav scenarij, jer bismo odmah odustali od doigravanja i uštedjeli 6.000 KM koliko nas je došla ova lakdrija", navodi se, između ostalog, u ovom dopisu.

Podsjetimo, Goražde je uspjelo u revanšu pobijediti sa 1:0. Pogledajte djelić atmosfere i slavlja igrača Goražda u svlačionici nakon utakmice:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije