Zmajevima stižu čestitke sa svih strana: Evo ko je sve oduševljen od poznatih

Radiosarajevo.ba
Zmajevima stižu čestitke sa svih strana: Evo ko je sve oduševljen od poznatih
FOTO: EPA / Nikola Prce

Proslavljni bh. rukometaš i reprezentativac naše države Nikola Prce nakon plasmana fudbalske reprezentacije BiH u Ligu A UEFA-ine Lige nacija na svom Twitter profilu poslao je poruku Edinu Džeki i fudbalskim Zmajevima.

U kratkoj objavi i uz fotografiju bh. selekcije Prce je poručio „Čestitke na velikom uspjehu“.

Prce se na ovaj način pridružio mnogobrojnim čestitakama koje dobijaju najbolji fudbaleri naše zemlje nakon što su jučer remizirali u Beču s reprezentacijom Austrije.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, koji je putem svog  Facebook profila poručio: "Bravo zmajevi!  Čestitam fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine na velikom uspjehu u Ligi nacija. Vaše zajedništvo, požrtvovnost, vještina i želja za vrhunskim rezultatima su nam svima inspiracija i vodilja". 

Zmajevima je čestitao i selektor Austrije Franco Foda, koji je na konferenciji za medije kazao da je "BiH zasluženo prva u grupi i da je njegov tim mogao izgubiti meč u Beču".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije