Nikola Jurčević dobio otkaz u Dinamu nakon što je postao prvak

Radiosarajevo.ba
Nikola Jurčević dobio otkaz u Dinamu nakon što je postao prvak
Nikola Jurčević više nije trener Dinamo Zagreba, potvrdio je klub s Maksimira.

Trener koji je u HNL stigao iz Premiershipa, nakon što je sa Slavenom Bilićem smijenjen u West Hamu, izdržao je u Dinamu samo dva mjeseca, piše Index.hr.


"Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, g. Nikola Jurčević više nije glavni trener prve momčadi. Trener je obaviješten o odluci kluba, a o daljnjim događanjima vezanim za prvu momčad i stručni stožer Dinamo će pravovremeno putem web stranice obavijestiti javnost, navijače i medije", piše u saopćenju Dinama.

Jurčeviću je presudio jučerašnji poraz od Rudeša 1:0, iako se već i prije nagađalo da će nakon serije loših rezultata napustiti klupu na ljeto.

Klupu je preuzeo od Marija Cvitanovića početkom marta i od tada je ostvario četiri pobjede, dva remija i četiri poraza. Dinamo četiri utakmice zaredom nije pobijedio nikoga, a četiri poraza upisao je u posljednjih šest kola. Gubio je od Rijeke, Osijeka, Lokomotive i Rudeša.

Uprkos tome, Dinamo je osvojio naslov prvaka zahvaljujući kiksevima Rijeke i Hajduka, a Jurčević je preko Rijeke izborio finale hrvatskog kupa u kojem Modre čeka derbi s Hajdukom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije