Neymaru 'puklo srce' nakon konačne odluke

Radiosarajevo.ba
Neymaru 'puklo srce' nakon konačne odluke
Foto: Sky Sports / Neymar

Svi najvažniji španjolski i francuski mediji pišu da je Naymar shvatio da od povratka u Barcelonu neće biti ništa i obavijestio je čelnike francuskog prvaka Paris Saint Germaina da ostaje u klubu.

Neymar je prazan nakon dugih i mukotrpnih pregovora. Činilo se da će Barca uspjeti da vrati brazilsku zvijezdu, ali je PSG pretvrdo pregovarao, nije spuštao zahtjev za odštetu sa 150 miliona eura i igrača vrijednih još minimum 70 miliona, kako bi pokrio 222 miliona eura koliko su platili Brazilca prije dvije godine, piše Sportklub.

Katalonci nisu mogli da prihvate uslove Francuza, pogotovo zato što je većina igrača koje je bila spremna da pošalje u zamjenu odbila transfer, prije svega Ousmane Dembele, koji je kategorički odbio da napusti Barcelonu.

Ukoliko se u posljednjem trenutku nešto ne promijeni (prijelazni rok se završava 2. septembra u ponoć), brazilska zvijezda će morati da odigra tekuću sezonu za ekipu iz koje je žarko želio da ode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije