Neymar ušao u sobu u kojoj je proveo djetinjstvo: Nije mogao sakriti suze

Radiosarajevo.ba
Neymar ušao u sobu u kojoj je proveo djetinjstvo: Nije mogao sakriti suze
Foto: Printscreen / Neymar soba
Brazilski nogometni as Neymar rasplakao se pred hiljadama fanova koji su gledali TV program, kada je ušao u repliku sobu u kojoj je proveo djetinjstvo.
Brazilska zvijezda, koju već u nedjelju očekuje nastup na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u meču protiv Švicarske, dobio je iznenadni poziv majke da učestvuje u TV programu Caldeirão do Huck, koji je stvorio repliku verzije Neymarove prve kuće u San Vicente na obali Sao Paola, piše Irish Mirror.

Tako je na hiljade Neymarovih fanova u Brazilu ui širom svijeta, imale priliku vidjeti sićušnu dnevnu sobu u kojoj se porodica družila, kao i spavaću sobu, puna nogometnih igrališta, u kojoj je Neymar odrastao.

Brazilski as se, po izlasku iz sobe, rasplakao. "Slomljen" je bio i dok je hodao po sobi, pokupivši predmete iz svog djetinjstva, uključujući šorceve i trofeje.

Nakon kratkog razmišljanja, Neymarovi roditelji, sestra Rafaella i djevojka Bruna Marquezine napokon su krenule u sobu kako bi s Neymarom podijelile iskustvo.

"Pogledao me i upitao "zašto, mama". Nisam znala šta da mu odgovorim", kazala je Neymarova mama Nadine.

Neymarovi roditelji i susreta Rafaella pomogli su producentima da naprave repliku Neymarove sobe iz djetinjstva.

Pogledajte kako je sve izgledalo: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije