Neymar se javio Messiju, sada je mnogo jasnije gdje će igrati iduće sezone

Radiosarajevo.ba
Neymar se javio Messiju, sada je mnogo jasnije gdje će igrati iduće sezone
Foto: EPA-EFE / Messi i Neymar: Da li će ponovo igrati zajedno?

Ako je vjerovati katalonskim medijima, Neymara bi uskoro opet moli gledati u dresu Barcelone.

“Pregovori su još uvijek u početnoj fazi, barem se tako čini, ali Neymar je uvjeren da će biti u Barceloni iduće sezone. To je rekao svojim bivšim suigračima”, navode iz lista Sporta.

Brazilac je, pišu, u kontaktu s nekoliko zvijezda Barcelone te da je jedna od posljednjih poruka koju im je poslao bila: ‘Ne brinite se, dolazim!’.

Nadalje, Sport ističe da je Neymar uvjeren da će doći do dogovora klubova iako nisu u prijateljskim odnosima.

Također, već je obavijestio Francuze o svojim namjerama i u Barci su to znaju.

“Brazilac je i dalje u izvrsnim odnosima s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom te još uvijek imaju zajedničku Whatsapp grupu pod nazivom ‘los tres sudacas'”.

Trenutno se sva trojica nalaze u Brazilu gdje se održava Copa America. Međutim, nisu se sreli jer su u različitim gradovima.

Pitanje kose se postavlja nakon svega je samo kako Katalonci skupiti 300 miliona eura koliko navodno PSG traži za njega.

Osim novca sigurno će morati poslati nekoliko igrača u suprotnom smjeru. Spominjalo se 100 miliona eura te igrači poput Coutinha, Dembelea, Umtitija i  Hrvat Ivan Rakitić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije