Nevjerovatni Ibrahimović postigao hat-trick: Ne zna se koji je ljepši

Radiosarajevo.ba
Nevjerovatni Ibrahimović postigao hat-trick: Ne zna se koji je ljepši
Twitter / Zlatan Ibrahimović

Američka ekipa Los Angeles Galaxyja porazila je gradskog rivala Los Angeles FC u velikom derbiju MLS lige rezultatom 3:2, a prvo ime susreta bio je nevjerovatni Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je postigao hat-trick.

Igrala se četvrta minuta kada je sudija Marrufo svirao penal za gostujuću ekipu, odgovornost je preuzeo Carlos Vela i preciznim udarcem donosi prednost svom timu. Ipak, samo četiri minute nakon toga, Ibrahimović postiže prvi pogodak.

Bio je to spektakularan gol Ibrahimovića, baš onako u njegovom stilu, kada je nakon driblinga sa 16 metara atraktivnim udarcem pogodio nebranjeni dio mreže gostujućeg gola. U 56. minuti, Ibrahimović postiže drugi pogodak i donosi preokret svojoj ekipi. Pitanje pobjednika riješio je, nakon što je kompletirao savršen hat-trick, sjajni Zlatan Ibrahimović, a on je treći gol postigao lijevom nogom s nekih 20 metara čime je stavio tačku na ovaj meč.

Nakon meča, Ibrahimović nije mogao sakriti emocije pa je poslao oštru i provokativnu poruku gostujućim igračima.

„Idite kući, male ku*vice“, urlao je Ibrahimović poslije susreta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije