NestVARno: Umjesto penala, sudac gledao snimke parkinga!

Radiosarajevo.ba
NestVARno: Umjesto penala, sudac gledao snimke parkinga!
Foto: Screenshot / NestVARne scene stižu iz Izraela

NestVARne scene stižu iz Izraela, na utakmici između Maccabija iz Haife i Beitara iz Jeruzalema, sudac je morao provjeriti treba li dosuditi penal u VAR sobi, ali kad je došao provjeriti scenu s terena, prikazali su mu scenu s parkinga, piše 24sata.hr.

Naime, i gledatelji pred malim ekranima vidjeli su da je sudac izraelske Premier lige umjesto situacije s terena gledao parkiralište.

Bizarno, da, ali nije on kriv. To su mu pokazali. Srećom, iako se radilo o mogućem penalu na samom rubu kaznenog prostora u 96. minuti susreta za Maccabi Haifu, suđen ili ne, mogao je samo povećati prednost domaćina budući da su do tada već vodili 2-1.

Dodajmo, iako su gosti uspjeli povesti relativno rano, već u 19. minuti, to je bio njihov prvi i posljednji gol na susretu, a domaćini su u drugom dijelu raspalili po njihovom golu i uspjeli zabiti čak tri komada, posljednji upravo taj u sudačkoj nadoknadi, iz penala u 98. minuti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije