Nemanja Matić: Svi u Manchester Unitedu stoje uz Mourinha

AA
Nemanja Matić: Svi u Manchester Unitedu stoje uz Mourinha
Foto: EPA / Nemanja Matić
United je porazom u subotu u gostima kod West Ham Uniteda (1:3) zabilježio najgori start u Premier ligi u posljednjih 26 godina. Poslije sedam kola “crveni đavoli“ su na desetom mjestu sa svega deset bodova.

“Menadžer pokušava okrenuti ovu situaciju, pokušava da tim napravi jačim i spremnim za sljedeće izazove. Mogu reći da svi u klubu daju sve od sebe da tim djeluje bolje. Veoma je teško, ali ovo je fudbal, ovo je život. Svakako svi želimo da igramo bolje. Znamo da nismo igrali dobro posljednjih nekoliko utakmica. Svi pokušavaju da riješe ovu situaciju u kojoj smo se našli“, kazao je Matić za britanske medije.

Manchester United će večeras u Ligi šampiona imati priliku da popravi dojam. Na Old Traffordu će u drugom kolu grupe “H“ dočekati Valenciju sa početkom u 21 sat. U prvom kolu United je slavio na gostovanju kod Young Boysa rezultatom 3:0, dok su “šišmiši“ pred svojim navijačima poraženi sa 0:2 od Juventusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije