Navijačima Sarajeva 1.573 ulaznice za vječiti bh. derbi

AA
Navijačima Sarajeva 1.573 ulaznice za vječiti bh. derbi

Navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo pripale su 1.573 ulaznice za vječiti bh. derbi, utakmicu petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koju će njihov klub odigrati protiv Željezničara na stadionu ”Grbavica” u srijedu, 15. avgusta, od 20.15 sati.

Pojedinačne ulaznice za navijače gostujućeg tima su za sektore B5 i B6 sjeverne tribine ”Grbavice”, a prodavat će se po cijeni od 10 KM isključivo u FAN shopu FK Sarajevo, u ulici Maršala Tita 38b, sutra i na dan utakmice od osam sati.

”Ulaznice će biti moguće kupiti samo uz pokaz lične karte. Jedan navijač može kupiti jednu ulaznicu. Navijači Sarajeva neće biti u mogućnosti kupiti ulaznice ispred stadiona 'Grbavica' na dan utakmice”, saopćili su danas iz FK Sarajevo, te dodali:

”Predviđeno je da okupljanje navijača FK Sarajevo bude na Mostu 'Suade i Olge' (bivši Vrbanja most) u 16.30 sati, a polazak na utakmicu u 17.15. Ulazak na stadion za navijače FK Sarajevo bit će moguć u periodu između 18 i 19 sati nakon čega se kapije za sektore B5 i B6 zatvaraju. S obzirom na to da se radi o derbi utakmici i da se očekuje ispunjen stadion, policijske kontrole za ovu utakmicu bit će dodatno pojačane a navijačima koji budu pod dejstvom alkohola ili narkotika neće biti omogućen ulazak na stadion. Stadion 'Grbavica' nalazi se pod video nadzorom pa će tako svi eventualni izgrednici biti identifikovani i sankcionisani od strane pripadnika MUP-a KS”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije