Navijači traže ostavku, Musemić najavio mogući odlazak s klupe

Radiosarajevo.ba
Navijači traže ostavku, Musemić najavio mogući odlazak s klupe
Fudbalski klub Sarajevo večeras je remizirao u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Asim Ferhatović Hase s GOŠK-om iz Gabele rezultatom 1:1.

Nakon utakmice Husref Musemić je istaknuo kako je moguće da će napustiti klupu Bordo tima, a navijači su s tribina zatražili njegov odlazak.

"Neriješeno je realno jako loše. Mislim da smo dobro otvorili utakmicu, imali situaciju da povedemo 2:0, imali šansu, nismo pogodili i nismo riješili utakmicu. Došlo je do pada u igri, posljednjih 20 minuta napravili smo izmjene i stvorili šanse za postizanje pogotka, ali kada ne iskoristite prilike, onda i ne pobijedite", rekao je Husref Musemić i nastavio:

"Imali smo šansu za 2:0, ali Rahmanović nije pogodio i došlo je do pada igre. Pred kraj smo bili jako dominantni, nismo iskoristili šanse i ne znam šta bi trebalo drugo biti loše. Nije bilo bezglavo jurišanje ka golu GOŠK-a", istaknuo je Musemić.

"Mislim da je Crepulja odigrao dosta dobro. Krste Velkoski je zakazao, Rahmanović je bio loš u prvom dijelu, u drugom se podigao", rekao je Musemić.

Husref Musemić se osvrnuo i na skandiranje navijača koji traže nejgov odlazak.

"Ljudi s pravom su nezadovoljni. Ovo je loš rezultat, prije sedam dana sam bio ne znam ti kakav trener, danas ne znam ništa. To imaju pravo. Šta će se desiti u narednih par dana ne znam, a možda se i desi odlazak. To nije isključeno. Prije sedam dana sam znao sve, sada ne znam ništa", rekao je Musemić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije