Navijači Liverpoola na regionalnom okupljanju u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Navijači Liverpoola na regionalnom okupljanju u Sarajevu
Official Liverpool Supporters Club (OLSC) BiH organizira 7. Regionalno okupljanje navijača Liverpoola, jedno od najvećih okupljanja navijača i simpatizera nekog kluba koji nije iz Bosne i Hercegovine ili regije.

"Okupljanje će biti održano 14. Oktobra 2017. u Studiju 1 (Kolodvorska 12) u Sarajevu, u vremenskom periodu od 10:00 do 16:00, a utakmica koju pratimo je najveći engleski derbi tj utakmica Liverpool FC protiv Manchester United FC, koja počinje u 13:30.

OLSC BiH je zvanično priznati fan klub navijača Liverpool FC iz Bosne i Hercegovine, koji okuplja navijače iz cijele države i radi na zbližavanju i informiranju navijača Liverpool FC iz cijelog svijeta.

Regionalno okupljanje navijača Liverpoola će se 2017. godine ponovo održati u Bosni i Hercegovini, državi u kojoj je i počela priča oko nadilaženja granica i spajanja navijačkih skupina iz cijele regije.

Događaji poput ovog nam pružaju čast i zadovoljstvo da ugostimo navijače iz Makedonije, Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije, svoje prijatelje, poznanike i sve ostale koji osjećaju istu ljubav prema nogometnom klubu Liverpool, te da kroz razne akcije pokažemo i humanitarni karakter ovih okupljanja.

Pozivamo Vas da budete dio ovog događaja, te da iz prve ruke doživite čari i ljepotu navijanja (pjesmu, iščekivanje, napetost, tugu i radost), koje je glavna motivacijska snaga iza cijelog kluba, ili bolje rečeno, iza cijele obitelji koja se zove Liverpool FC", stoji u saopćenju navijača Liverpoola iz Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije