Navijači BiH: 'Hoćemo pobjedu' odjekuje Atinom, zasad bez problema

Anadolija
Navijači BiH: 'Hoćemo pobjedu' odjekuje Atinom, zasad bez problema
/ Anadolija
Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine okupili su se u centru Atine, na Trgu Syntagma i okolnim ulicama te se u dobrom raspoloženju zabavljaju uoči večerašnje utakmice s Grčkom.

"Naoružani" zastavama i šalovima BiH napravili su lijep štimung. Dosada nije bilo nikakvih problema, čak su bh. navijači naišli su na dobrodošlicu Grka.

Dio navijača BiH posmatrao je i današnji maraton u Atini, gdje su pozdravljeni od ostalih gledalaca. Svi su optimisti i nadaju se pobjedi te se u nekoliko navrata ulicama Atine danas skandiralo "Hoćemo pobjedu!"

Oni manje optimistični vjeruju u osvajanje boda s kojim bi izabranici selektora Mehmeda Baždarevića došli u solidnu poziciju u borbi za baraž SP-a.

Ipak, kako se bliži večerašnji meč četvrtog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na stadionu 'Georgios Karaikakis' i oko njega primjetnije su policijske snage.

Navijači BiH, njih oko 900, bit će smješteni u odvojenom sektoru na stadionu, do kojeg će iz šireg centra grada biti otpraćeni pod jakim policijskim obezbjeđenjem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije