Nakon smjene Husrefa Musemića: Popularni "Baho" poslao oštru poruku

Radiosarajevo.ba
Nakon smjene Husrefa Musemića: Popularni "Baho" poslao oštru poruku

Nakon smjene Husrefa Musemića, šefa stručnog štaba FK Sarajevo, oglasio se i poznati bh. sportski komentator Sabahudin Topalbećirević. Popularni "Baho" napisao je na Facebooku da ne može ostati nijem zbog onoga što se desilo Musemiću.

"Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa", napisao je "Baho" i potom uputio poruku Musemiću.

"Vratićeš se ti opet, jer je to tvoje a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobijaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30", napisao je na Facebooku Sabahudin Topalbećirević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije