Musemić uoči velike utakmice: Naježio sam se kada sam vidio suze u očima Velkoskog

Radiosarajevo.ba
Musemić uoči velike utakmice: Naježio sam se kada sam vidio suze u očima Velkoskog
Foto: Dženan Kriještorac / Musemić i Velkoski

Fudbalski klub Sarajevo u 32. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostit će na stadionu Asim Ferhatović Hase FK Zvijezda 09 u susretu koji ekipi iz Titove 38b može donijeti titulu prvaka Bosne i Hercegovine. 

Na press konferenciji prisutnim predstavnicima medija obratili su se šef stručnog štaba Husref Musemić i kapiten Krste Velkoski. 

"Ovakva prilika se rijetko kada pruža. Imamo snage i kvaliteta da se zajedno s našim navijačima radujemo. Uz svo poštovanje prema Zvijezdi 09, ali ovakva prilika se rijetko dobija. Pogotovo smo motivisani nakon srijede i osvojenog Kupa BiH. Možemo samo zamisliti kako bi to moglo izgledati u subotu", rekao je Musemić.

Husref Musemić - undefined

"Nema pritiska, veći je pritisak bio protiv Širokog. Nadamo se da ne možemo propustiti ovu situaciju, uz dužno poštovanje prema Zvijezdi. Dat ćemo svoj maksimum i vjerujem da nećemo propustiti ovu priliku", istaknuo je Musemić.

Nakon Musemića obratio se i Velkoski.

"Sutra nas očekuje druga meč lopta. Svi igrači su svjesni šta pobjeda sutra donosi. Svi su spremni i željno dočekujemo ovu utakmicu. Nadam se da će doći još više navijača da nas podrže. Svi znamo šta utakmica znači i nama i klubu. Dat ćemo svoj maksimum da osvojimo titulu sutra. Atmosfera u ekipi je odlična, sve je u našim rukama. Igrači su svjesni i svi željno isčekujemo utakmicu sutra. Želimo da pokažemo ko smo i šta smo i da smo najbolji u državi. U Kupu sam osvojio treći trofej sa Sarajevom, sutra je prilika za četvrti. Šef i ja smo eto predodređeni za trofeje u Sarajevu. Nadamo se sutra da će biti četvrti", istaknuo je Velkoski.

"Naježio sam se kada sam vidio suze u Kreltovim očima poslije utakmice u Širokom", rekao je nakon toga Musemić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije