Musemić u problemima pred Čelik: Favoriti smo i nadamo se pobjedi

Radiosarajevo.ba
Musemić u problemima pred Čelik: Favoriti smo i nadamo se pobjedi
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Musemić i Hodžić uoči Čelika

Fudbalski klub Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati Nogometni klub Čelik, a utakmica se igra s početkom u 18 sati.

Uoči utakmice na našem najvećem stadionu prisutnim predstavnicima medija u Titovoj 38b obratio se šef stručnog štaba ekipe s Koševa - Husref Musemić.

"Mislim da smo reprezentativnu pauzu iskoristili na najbolji način. Opet imamo problema u kadru jer ne možemo računati na Lazića i Hebibovića zbog kartona, Velkoski je povrijeđen, ali smo favoriti i nadamo se pobjedi. Imamo sve uslove za jednu kvalitetnu utakmicu", rekao je Musemić.

Šef struke Bordo tima istaknuo je kako Čelik nema šta da izgubi, te da na Koševo dolaze rasterećeni. Osvrnuo se i na oporavak Amara Rahmanovića i Benjamina Tatara.

"Rahmanović i Tatar su tu već duže vremena i oni će početi ovaj meč, dok će Oremuš izostati iz kadra, iako je spreman", dodao je Musemić.

Osim Musemića medijima se obratio i Dušan Hodžić.

"Čelik ima dobre pojedince, ali smo favoriti i tako ćemo se postaviti. Najvažnije je da su nam se vratili određeni igrači i da spremni dočekujemo ovaj meč. Ako budemo pravi, pobjeda neće izostati", rekao je Hodžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije