Musemić: Ovo što gledamo u posljednjim kolima nema veze s fudbalom

Radiosarajevo.ba
Musemić: Ovo što gledamo u posljednjim kolima nema veze s fudbalom
Fudbalski klub Sarajevo sutra će na Gradskom stadionu u Vitezu igrati posljednju utakmicu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u 2017. godini protiv istoimenog domaćina.

Šef stručnog štaba Bordo tima Husref Musemić istaknuo je uoči utakmice s Vitezom kako od svoje ekipe očekuje trijumf za kraj polusezone.

"Sigurno je da želimo pobjedom završiti prvi dio prvenstva. Naše je da odigramo što je bolje moguće u ovom trenutku, kako bi proljetni dio takmičenja dočekali u dobroj poziciji za borbu za sami vrh tabele", rekao je Musemić, osvrnuvši se potom na uslove za igru, koji fudbalere dva tima očekuju sutra:

"Posljednja dva, tri kola nemaju veze sa fudbalom i ne znamo kakvi nas uslovi sutra očekuju. Mi smo spremni, dobro smo radili u toku sedmice, ali postavlja se pitanje kakvi će uslovi za igru biti sutra. Šta je tu je, ne možemo tu ništa da promijenimo", istaknuo je Musemić.

Trener Bordo tima u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na kapitena Marka Mihojevića koji je povrijeđen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije