Miki Stević pojasnio dolazak Cimirota u Romu, Dijamant dobiva novog konkurenta

Radiosarajevo.ba
Miki Stević pojasnio dolazak Cimirota u Romu, Dijamant dobiva novog konkurenta
Foto: EPA-EFE / Gojko Cimirot u dres reprezentacije BiH

Italijanski mediji sinoć su se naveliko raspisali o dolasku još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine u Romi. Gojko Cimirot, vezista Standarda iz Liježa, prema pisanju mnogih portala s Apenina nalazi se blizu transfera u rimski klub u kojem  s velikim uspjehom igra naš Edin Džeko.

Da je ipak sve na bazi spekulacija pojasnio je Cimirotov agent Miki Stević, koji je za Romupress kazao da je transfer ipak daleko.

"Ne, nije bilo nikakvog kontakta. U Italiji postoji još nekoliko klubova koji bi voiljeli vidjeti Cimirota u svojim redovima, ali nijednog kontakta nije bilo", kazao je Stević.

Na pitanje novinara da li ipak postoji interesovanje Rome, Stević je bio kategoričan:

"Ne, između Rome i Cimirota nema ništa". 

Dok se pisalo o transferu Cimirota u Romu, Calciomercato je sinoć objavio ekskluzivnu informaciju da će Dijamant dobiti novog konkurenta za napad rimskog kluba. Riječ je o njegovom velikom prijatelju Marku Arnautoviću

Kako piše ovaj portal, Romi je potrebno od 25 do 30 miliona eura da bi dovela austrijskog reprezentativca iz West Hama. On se spominje kao igrač koji bi trebao u ovom klubu zamijeniti Džeku, koji se još nije dogovorio s Rimljanima u vezi produženja ugovora. 

Još ranije smo pisali da u Romi imaju dvije struje - jedna koja bi ostavila Džeku u špicu napada i druga koja je za njegov odlazak iz kluba. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije