Merjema Medić priželjkuje prolazak u narednu rundu UEFA Lige prvaka

Radiosarajevo.ba
Merjema Medić priželjkuje prolazak u narednu rundu UEFA Lige prvaka
Manje od mjesec dana ostalo je do početka UEFA Lige prvaka za žene.

Igračice SFK 2000 Sarajevo se spremaju za predstojeći turnir, koji je u organizaciji bh. trofejnog kluba. Mlada reprezentativka Bosne i Hercegovine i fudbalerka SFK 2000 Sarajevo, Merjema Medić (19), prenijela nam je svoja očekivanja od nadolazećih utakmica u elitnom takmičenju u Europi.

"Iza nas su dobro odrađene pripreme i naravno, očekivanja su velika. Imamo još dovoljno vremena da početka UEFA Lige prvaka i nadam se da ćemo uspjeti u našem cilju, odnosno da ćemo proći u narednu rundu takmičenja. Neće biti jednostavno, ali naš tim je na jako dobrom nivou i vjerujem da možemo ostvariti taj uspjeh. Period do početka utakmica iskoristit ćemo kako bi se dodatno uigrale i spremile za sve ono što nas čeka", rekla je Medić.

U sklopu priprema za UEFA Ligu prvaka za žene SFK 2000 Sarajevo igrat će u subotu, sa početkom u 10 sati, prijateljsku utakmicu protiv ŽFK Brežnica iz Crne Gore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije