Njoj su obrisali Instagram profil, ali dečko će biti oduševljen: U pitanju su milioni

Radiosarajevo.ba
Njoj su obrisali Instagram profil, ali dečko će biti oduševljen: U pitanju su milioni
Foto: EPA / Kinsey Wolanski

Liverpool je sinoć u finalu Lige prvaka slavio protiv Tottenhama rezultatom 2:0 i tako osvojio svoju šestu titulu prvaka Europe.

Međutim show je ukrala djevojka koja se zove Kinsey Wolanski i koja je u prvom poluvremenu prekinula utakmicu. Na sebi je nosila reklamu. Vitaly Uncesored pisalo je na njenom kompletu.

Ubrzo je ustanovljeno ko je u pitanju, a ovaj 22-godišnji ruski model u vezi je sa Vitalyjem Zdorovetskiym čiju je stranicu i reklamirala. Stranica je opisana kao stranica za podvale, ali sadrži i eksplicitni materijal za odrasle.

Zdorovetskiy je pratio utakmicu s trbinina, iako je čovjek kojem su posjete sportskim događajima strogo zabranjene, nakon što je prekinuo finale Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu. Postavio je fotografiju na Instagramu kao dokaz.

Ipak, to što je uradila njegova djevojka donijelo joj je preko dva miliona pratitelja na Instagramu, samo nekoliko sati nakon što je uletjela na teren, ali radost je kratko trajala. Instagram joj je obrisao profil.  Ubrzo je napravila novi i već i 15.000 pratitelja. 

Ipak, marketinški stručnjaci govorili su o reklami za stranicu Vitaly Uncensored, a to je nešto što niko ne može izbrisati. 

"3.97 miliona doalra je vrijednost, u ekvivalentnom vremenu oglašavanja za legalne oglašivače, a koju je na nelegalan način dobio Vitaly Uncensored, stranica za odrasle, na kostimu Kinsey Wolanski", navodi ApexMGAAnalytics.

Nema sumnje da će dobiti veliku kaznu, ali sasvim sigurno ne toliko veliku.

Nakon svega Vitaly je na svom Twitter profilu napisao da jedva čeka da oženi Kinsey.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije