Maradoni prisjela utakmica s Hrvatskom: Suze i strašan bijes nogometne legende

Radiosarajevo.ba
Maradoni prisjela utakmica s Hrvatskom: Suze i strašan bijes nogometne legende
FOTO: EPA / Diego Maradona
Legendarni fudbaler Diego Maradona proživio je pravu agoniju prateći argentinsku reprezentaciju kako ju reprezentacija Hrvatske u nogometu demolira na Mundijalu u Rusiji.

Naime, Hrvatska je pregazila Sampaolijevu ekipu u Nižnji Novgorodu, a kamere su uhvatile Diega Maradonu kako trlja oči na rubu suza dok su Rebić, Modrić i Rakitić trpali golove Caballeru.

Bila je to velika promjena raspoloženja jer došao je veseo i optimističan na stadion, no na kraju mu je sve prisjelo. Nije na terenu pomogao ni Leo Messi kojem toliko vjeruje.

"Dosta mi je kritiziranja Messija. Ne može on sve učiniti za Argentinu, igra se 11 na 11, a ti ostali kur***i sinovi... Leo igra sam protiv 11 igrača, samo on ostavlja srce na terenu" ustvrdio je nedavno 57-godišnjak, no protiv reprezentacije Hrvatske svi su bili nemoćni, čak i Maradonin ljubimac...

Također, ono što je svima zapalo za oči jesu i dva sata na rukama velike nogometne legende.

Prema onom što se može pročitati na društvenim mrežama, dva sata na njegovim rukama opravdavaju činjenicom da je on jednostavno takav - ekscentričan lik koji uvijek na sebi ima dva sata.

Naime, jedan od satova je po vremenu iz mjesta u kojem se nalazi, dok je drugi postavljen na vrijeme iz Argentine.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije