Mamić pokazao rane: Hvala svima, vraćam se jači i bolji

Radiosarajevo.ba
Mamić pokazao rane: Hvala svima, vraćam se jači i bolji
Dinamov savjetnik Zdravko Mamić putem Facebook stranice obratio se javnosti nakon što je ranjen u pucnjavi koja se dogodila 22. augusta kod Tomislavgrada.

Mamić je na svom Facebook profilu objavio i rane od metka, a njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

"Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas želio bih zahvaliti svojoj obitelji na čelu sa suprugom, koja je bila pola metra od mene u vrijeme pokušaja ubojstva. Isto tako veliko hvala mojoj rodbini koja je proživjela izniman strah na mjestu gdje je preminuo moj otac i gdje se svi skupa dolazimo svake godine pokloniti njemu u spomen.

Htio bih iskreno zahvaliti medicinskom osoblju bolnice u Tomislavgradu, posebno ratnoj liječničkoj jedinici na čelu s doktorom Vladom Tabakom koji me sa svojim timom, zahvaljujući ratnom iskustvu s takvim ozljedama, spremno dočekao i napravio fantastičan posao omogućivši mi liječenje te brzi povratak u Zagreb.

Zahvaljujem ravnatelju bolnice u Tomislavgradu doktoru Ivanu Bagariću te gradonačelniku Tomislavgrada Ivanu Vukadinu i njegovim suradnicima koji su odmah došli u bolnicu pružiti mi podršku. Svim liječnicima i sestrama koji su brinuli da moji teški dani i oporavak dobro prođu zahvaljujem ovim putem. Hvala ravnatelju KBC-a Sveti Duh prof. dr. Mladenu Bušiću, doktoru Tomislavu Matejiću i svima koji su brinuli o mom zdravlju.

Također, velika zahvala našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan.

Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno Dinamovcima na iskrenim riječima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi što prije vratiti bolji i jači", napisao je Mamić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije