Mamić brutalno iskren: Otkrio nevjerojatnu priču o transferu Luke Modrića!

Radiosarajevo.ba
Mamić brutalno iskren: Otkrio nevjerojatnu priču o transferu Luke Modrića!
Jutarnji list / Luku Modrića brutalno napao Zdravko Mamić

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy na glasu je kao jedan od najzahtjevnijih pregovarača na svijetu, kao nevjerojatno tvrd tip, a da s njime nije lako izaći na kraj, potvrdio je i Zdravko Mamić u razgovoru za čuveni magazin 4-4-2.

Mamić se u to ime prisjetio jednog doista nevjerojatnoga detalja vezanog uz transfer Luke Modrića u London, trenutka kada je ugledao na papiru što mu je Levy naplatio.

“Eto jedne smiješne priče, priče koja otkriva na koje sve načine Levy štiti interese kluba. Naime, tek što smo zaključili transfer Luke u Tottenham, zamolio sam ga da mi pošalje pet dresova s Lukinim prezimenom. I poslao ih je, ali kada su u Maksmirir stigla 23 milijuna eura (46 miliona KM), iznos je bio umanjen za tih istih pet dresova! Ma nisam mogao vjerovati”, prisjetio se Mamić, pa prepričao i njihov sljedeći susret, piše Večernji list.

Tada se s Levyjem susreo u Londonu, a želja Tottenhama je su bili Alen Halilović i Tin Jedvaj.

“Moj sin je bio uz mene kao njihov agent i prevoditelj. Sjedili smo u njegovu uredu, a u prostoriji se nalazio i sportski direktor Franco Baldini. Ponudili su mi 10 milijuna eura i čaj, a ja sam zatražio od sina da ih upita – da pijem taj čaj ili da odmah ustanem i odem kući?”, kazao je Mamić.

Prema Mamiću, sin im to nije htio prevesti, a Levy i Baldini su primijetili da postajem sve agresivniji.

"Tada sam im opsovao i spomenuo im majke. Ipak, nastavili smo pregovore i dogovorili kompenzaciju u iznosu od 25 milijuna eura (50 miliona KM). Nažalost, transfer je propao zbog suludih zahtjeva obitelji Halilović”, prenosi i tabloid The Sun Mamićeve riječi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije