Liverpool pobijedio moderni fudbal: Ne postoji ponuda koju ćemo prihvatiti

Radiosarajevo.ba
Liverpool pobijedio moderni fudbal: Ne postoji ponuda koju ćemo prihvatiti
Barcelona je pokušavala, vršila pritisak, poslala nemoralnu ponudu, ali je Liverpool ipak uspio da izdrži sve nalete kluba s Camp Nou stadiona.

Vlasnici Liverpoola odbili su ponudu vrijednu 100 miliona eura, a navodno su Katalonci bili spremni da ponude i 120 miliona eura za Brazilca i jasno poručili da bez obzira na visinu obeštećenja Coutinho ovog ljeta neće napustiti Anfield.

"Želimo razjasniti situaciju oko mogućeg transfera Philippea Coutinha. Stav kluba je da nijedna ponuda za Coutinha neće biti razmatrana i on će ostati igrač Liverpoola i kada se završi prelazni rok", stoji u saopćenju Liverpoola.

Brazilac je u januaru potpisao ugovor na pet godina s Redsima, a Jurgen Klopp je istakao kako Liverpool ne mora prodavati svoje najbolje igrače.

"Liverpool nije klub koji mora prodavati igrače. Koliko god da ponude to nije bitno. Ne postoji cijena za koju ćemo ga pustiti. Ne postoji cijena zbog koje smo spremni popustiti. Želimo imati najbolji mogući tim i zbog toga moramo zadržati ove momke i dovesti još neke. To je naš plan", poručio je Klopp.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije