Leyla zaplakala od sreće: Izet Hajrović je iznenadio dolaskom u ponoć

Radiosarajevo.ba
Leyla zaplakala od sreće: Izet Hajrović je iznenadio dolaskom u ponoć
Instagram / Leyla i Izet Hajrović na Maksimiru nakon proslave

Supruga bh. reprezentativca Izeta Hajrovića (27), Lejla Hajrović proslavila je 30. rođendan. Već nekoliko dana boravi u Švicarskoj, a uoči rođendana sa srpskom je blogericom Zoranom Jovanović (29) otišla na večeru.

U restoranu ju je dočekalo iznenađenje. Naime, u ponoć se pojavio Izet s buketom ruža i poljubio je, a Lejla je briznula u plač.

„Mislila sam da ću 30. rođendan provesti bez mog supruga. Ovo je najbolje iznenađenje. Hvala moj Lulu, mojoj porodici i prijateljima koji su ovo sakrili od mene i sve organizirali“, napisala je na društvenim mrežama.

Izet Hajrović za rođendan iznenadio svoju suprugu Lejlu - undefined

Foto: Screenshot: Izet Hajrović za rođendan iznenadio svoju suprugu Lejlu

Lejla inače svakodnevno objavljuje fotografije na svom profilu društvene mreže, a u međuvremenu je postala influencerica s 25 hiljada pratitelja na Instagamu. Uz to je velika ljubiteljica mode te voli provjerene modne komade poput torbica s natpisom Hermesa i Luisa Vuittona.

Influencerica s vremena na vrijeme odgovara i na pitanja obožavatelja. Pratitelje je jednom prilikom zanimalo je li istina da se druži isključivo s bogatašima, a WAGsica je oštro odgovorila:

„Kako volim ovakva pitanja. Pravo bogatstvo za mene je kada je neko pametan, inteligentan, nesebičan... Kada ima dobru dušu. Ako si na takve ljude mislio iako znam da nisi - moj odgovor je da“, piše.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije