Legenda bh. fudbala: Nijemcima objasnio kako je skinuo 20 kg za pola godine

Radiosarajevo.ba
Legenda bh. fudbala: Nijemcima objasnio kako je skinuo 20 kg za pola godine
/ printscreen
Jedan od najboljih igrača u historiji bh. fudbala Sergej Barbarez prilično se "zapustio" nakon završetka uspješne karijere.

U intervjuima koje je davao legendarni Barba bilo je očito da ima višak kilograma s naglašenim "pivskim stomakom". No, prije pola godine nekadašnji najbolji strijelac Bundeslige je započeo kuru mršavljenja.

"Kada čovjek ode ljeti na plažu dobije osip zbog svog izgleda. Uz to, teže se kreće s kilogramima viška. Odlučio sam okrenuti list, redovno se baviti sportom, kontrolirati ishranu. Od prošlog oktobra sam u programu", rekao je Barbarez u intervju za Hamburger Morgenpost.

Fitnes program bio je uspješan. U kratkom vremenu rođeni Mostarac je izgubio 20 kilograma. Barbarez  objašnjava recept uspjeha.

"Najprije mora postojati volja. Onda treba promijeniti način ishrane i dosta se baviti sportom. Bilo je teško ali, srećom, sačuvao sam disciplinu iz fudbalskih dana", objasnio je legenda bh. fudbala Sergej Barbarez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije