Krunić: Idemo po pozitivan rezultat, na Grbavici je sve moguće

Radiosarajevo.ba
Krunić: Idemo po pozitivan rezultat, na Grbavici je sve moguće
Foto: Arhiv / Branislav Krunić

Fudbaleri Borca u prvom kolu nove sezone Premijer lige BiH gostuju sarajevskom Željezničaru, a meč na Grbavici igra se u subotu s početkom u 20.30 sati.

Banjalučani, koji su se vratili u najviši rang takmičenja, očekuju da protiv velikog rivala ostvare povoljan rezultat.

"Mislim da su na Grbavici moguća, da se tako izrazim, sva tri znaka, možemo pobijediti, izgubiti ili odigrati neriješeno. Očekje nas kvalitetan protivnik, a detalji će da odluče u ovom susretu. U klubu je pozitivan ambijent, kod igrača je primjetno zajedništvo i nadam se pozitivnom rezutatu", istakao je Branislav Krunić prenosi Srpskainfo.

Strateg crveno-plavih nije želio da otkriva karte kada je u pitanju početni sastav.

"Rano je da govorimo o prvih 11, to će se znati pred utakmicu. Imamo 22 igrača koji mogu da počnu utakmicu, a ne bih da govorim ko će biti starter, jer postoje oni koji su blizu početnog sastava, a zbog mojih taktičkih zamisli neće biti ni među 18", dodao je starteg Borca.

Banjalučani će imati veliku podršku sutra na Grbavici pošto je najavljen odlazak u Sarajevo najmanje pet autobusa sa navijačima banjalučkog kluba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije