Kolašinac zadivio svjetskog bokserskog prvaka: "Moglo bi se raditi s njim"

Radiosarajevo.ba
Kolašinac zadivio svjetskog bokserskog prvaka: "Moglo bi se raditi s njim"

Ako mu slučajno propadne fudbalska karijera, Sead Kolašinac ima šansi u boksu, tvrdi Deontay Wilder, svjetski prvak u teškoj kategoriji u verziji WBC.

Slavni američki bokser komentirao je snimak incidenta u kojem je bh. fudbalski najurio dvojicu pljačkaša naoružanih noževima.

"Odlično se kreće naprijed i nazad. Trebalo bi poraditi na njegovoj tehnici, da malo spusti gard. Ovako su mu udarci predvidljivi, pa je ranjiv. Brz je u nogama, moglo bi se raditi s njim", rekao je Wilder za talkSport.

Od kako je objavljen snimak herojskog čina bh. reprezentativca koji je odbranio sebe i saigrača Mesuta Özil, sve je više zahtjeva da Arsenal dodijeli Kolašincu kapitensku traku.

Inače, portparol londonske policije je komentirao incident, prilično šturo, obzirom na činjenicu da su milioni ljudi širom svijeta vidjele šta se dogodilo. Čak i ne spominje Kolašinca nego samo Özila i njegovu suprugu.

"Prijavljeno je da su osumnjičene osobe na motociklima pokušale opljačkati muškarca koji je vozio automobil. Vozač je zajedno sa svojim saputnikom, uspio je da se izvuče neozlijeđen i dođe do restorana u Golders Greenu, gdje su s njimai razgovarali policajci."

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije