Kolašinac je bio očajan: Gest saigrača i trenera oduševio bh. reprezentativca

Radiosarajevo.ba
Kolašinac je bio očajan: Gest saigrača i trenera oduševio bh. reprezentativca
Facebook / Sead Kolašinac
Sead Kolašinac oktrio je za engleski Sky Sports da mu mnogo znači podrška trenera Unaija Emeryja nakon što je skrivio pogodak za izjednačenje Manhcester Uniteda u derbiju odigranom u srijedu na Old Traffordu.

Tobdžije su imale prednost rezultatom 2:1 kada je Kolašinac loše primio loptu i omogući priliku Lingardu da izjednači rezultat i donese bod Manchester Unitedu. Emery je nakon utakmice shvatio da Kolašinac izgleda očajnio i onda ga je pohvalio za igru tokom čitave utakmice.

"Dobar je osjećaj biti u takvoj svlačionici. Posebno kada znate da ste napravili grešku koja nas je koštala dva izgubljena boda. Taj gest mi je pomogao da se osjećam bolje. Menadžer mi je rekao da ne klonem duhom i to mi je pomoglo. Ostatak tima također, ne samo trener. Svi igrači su prišli i utješili me. Rekli su mi da se ne osjećam previše loše zbog toga. Jako smo bliski u timu i to je jako pozitivno", rekao je Kolašinac i dodao:

"Ova sedmica koja je iza nas bila je jako važna. Derbi je bio izuzetno važan za nas. Znali smo da smo tri boda iza njih i htjeli smo to izbrisati. U toj namjeri smo i uspjeli. Na Old Traffordu smo osvojili bod, ali osjećam se zaista kao da smo izgubili dva", istaknuo je Kolašinac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije