Klopp i prvotimci Liverpoola gledali Barcelonu na Nou Campu

Anadolija
Klopp i prvotimci Liverpoola gledali Barcelonu na Nou Campu
Fudbaleri Barcelone sinoć su u posljednjem kolu grupe C Lige šampiona na Nou Campu deklasirali Borussiju Moenchengladbach sa 4:0, a njihovu sjajnu izvedbu gledao je Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola u društvu pola svog prvog tima, javlja AA.

Očigledno su Klopp i neki prvotimci "redsa" odlučili da na barem jedan dan hladno vrijeme u svom gradu zamijene za nešto bolje vremenske uslove u Barceloni, a uz to i uživaju u sjajnom fudbalu.

Osim Kloppa na tribinama Nou Campa viđeni su Jordan Henderson, Adam Lallana, Roberto Firmino, James Milner, Lucas Leiva, Simon Mignolet i Alberto Moreno.

Barcelonu je do pobjede vodio raspoloženi turski fudbaler Arda Turan, koji je postigao tri gola, dok je četvrti djelo Lionela Messija. "Barca" je grupnu fazu Lige šampiona završila na prvom mjestu grupe C i biće u povlaštenom položaju tokom žrijeba parova osmine finala. Borussija se osvajanjem trećeg mjesta morala zadovoljiti plasmanom u Ligu Evrope.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije