Kapiten Srbije brutalno iskren nakon strašnog poniženja: Dobro smo i prošli

Radiosarajevo.ba
Kapiten Srbije brutalno iskren nakon strašnog poniženja: Dobro smo i prošli

Pet komada primila je Srbija u Ukrajini koja joj je nanijela najteži poraz u posljednjih 13 godina (Argentina 0:6, 2006.). Sve je išlo protekle večeri domaćinima, a posve nemoćni bili su gosti.

Potop Srbije u Lvivu: Ukrajinci pune mrežu Orlova

“Apsolutno smo poniženi. Jedna od najgorih utakmica u mojoj karijeri, ne znam ni što da kažem. Sigurno najgora utakmica otkako ja gledam reperezentaciju, gore i od onog poraza od Argenitne 2006. godine. Dobro je što je završilo 5:0”, rekao je Aleksandar Kolarov.

“Pokušao je selektorpromijeniti nešto na poluvremenu. Nije problem u tome koja je formacija, bili smo jako loši. Totalna nemoć. Nismo ih mogli stići. Emotivno smo se ispraznili, a ništa nismo dobili, ušli smo u još veću agoniju. Teško je reagirati poslije ovoga. Mislim da su igrači naprijed u dobroj formi, Kostić i Gaćinović u klubu igraju na ovim pozicijama, Tadić naprijed. Možda smo ušli prepotentno, možda smo mogli stati nazad.”

Već u ponedjeljak Srbiji slijedi domaća utakmica s Litvom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije