Kalinić se nije pojavio na treningu, Fiorentina najavila kaznu

Anadolija
Kalinić se nije pojavio na treningu, Fiorentina najavila kaznu
Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić (29) danas se nije pojavio na treningu svog kluba Fiorentine, iako još uvijek nije postignut dogovor o njegovom prelasku u Milan, prenosi Anadolu Agency (AA).

Reprezentativac Hrvatske nalazi se nadomak prelaska u “rossonere“, ali dva kluba i dalje pregovaraju o visini obeštećenja. Uprkos tome što je i dalje igrač kluba iz Firenze, Kalinić se nije pojavio na jutrošnjem treningu, što je u italijanskim medijima protumačeno kao pritisak na Fiorentinu kako bi se transfer realizovao.

“Fiorentina objavljuje da se igrač Nikola Kalinić nije pojavio na današnjem treningu, bez da je prethodno dao bilo kakvo objašnjene klubu. Igrač koji prekrši pravila koja regulišu plan rada ekipe biće disciplinski sankcionisan prema propozicijama“, saopštili su iz Fiorentine.

Kalinić je karijeru počeo u splitskom Hajduku odakle je 2009. godine prešao u engleski Blackburn. Nakon dvije godine na ostrvu preselio je u ukrajinski Dnipro odakle je 2015. stigao u Fiorentinu. Dok je bio igrač Hajduka po jednu sezonu je proveo na posudbi u Puli i Šibeniku. Za “viole“ je odigrao 84 zvanične utakmice i postigao 33 gola. U dresu reprezentacije Hrvatske nastupio je 35 puta uz 14 pogodaka.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije