Kako je Izet Hajrović proslavio gol odluke i šta je rekao nakon pobjede Dinama

Radiosarajevo.ba
Kako je Izet Hajrović proslavio gol odluke i šta je rekao nakon pobjede Dinama
Izet Hajrović je zbog povrede propustio veliku pobjedu Dinama nad Benficom. Sa suprugom Lejlom bio je na tribinama Maksimira i grizao nokte dok su njegovi suigrači rušili portugalskog velikana.

"Sto posto je teže takvu utakmicu gledati s tribina, nego biti na travnjaku. Prezadovoljan sam kako su momci odigrali. Šteta što nismo zabili i drugi gol. S 2:0 bilo bi neusporedivo lakše u Lisabonu, ali i ovaj rezultat je fantastičan", rekao je najbolji Dinamov igrač za Index nakon utakmice.

"Za mene Benfica od početka nije bila favorit. Čim smo ih izvukli rekao sam da su šanse 50-50. Pokazali smo da s njima možemo igrati. Istina, Benfica nije igrala s najboljom ekipom. Sigurno je da će u uzvratu napraviti neke izmjene i da će nam biti puno teže u Lisabonu, ali optimist sam", poručio je bivši bh. reprezentativac.

Benfica osim velike šanse na početku nije imala pravu priliku da postigne gol.

"Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Osim u zadnjih 15 minuta, kad su nas malo stisli, nismo im dopustili da razviju svoju igru. Vjerovao sam da nećemo primiti gol. Vjerujem u prolaz. Atmosfera je sjajna, svi smo presretni. Naš timski duh je ono što nas vodi u sezoni", kaže Izet Hajrović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije