Sead Kajtaz: Vaha svaki put uživa u Mostaru, s velikim poštovanjem priča o Veležu

A. S.
Sead Kajtaz: Vaha svaki put uživa u Mostaru, s velikim poštovanjem priča o Veležu
Foto: Privatni album / Halilhodžić i Kajtaz s prijateljima na večeri

Vahid Halilhodžić je vikend proveo u Mostaru. Družio se sa mostarskom rajom i otišao put Durovnika na odmor, saznaje portal Radiosarajevo.ba

Vijest nam je potvrdio i drugi legendarni veležovac - Sead Kajtaz, koji se sa Halilhodžićem družio dva dana prije nego je selektor Maroka otišao na kraći odmor u Hrvatsku. 

"Jedan dan smo izašli na ručak i baš se lijepo proveli. Pozvao nas je vlasnik hotela Hercegovina Esko na druženje. Tu smo razgovarali najviše o Veležu, a iskreno nije nas zanimalo kako mu je u Maroku... Vaha uvijek o Veležu govori s velikim poštovanjem, tako je bilo i ovoga puta. Ima neke planove, ali ne bih ih otkrivao bez njega", kazao je Kajtaz za  Radiosarajevo.ba

On također kaže da mu je drago zbog Rođenih. Stadion u Vrapčićima izgleda sve ljepše

"Velež je institucija, veliki je to tim. Sa ovom Upravom može i daleko dogurati. Polako se slažu kockice, a stadion u Vrapćićima je savršenstvo, lijep je, na radost svih Red Army navijača", dodao je Kajtaz. 

Velež je prvi dio prvenstva proveo na osmom mjestu. Nakon lošeg početka sezone, gdje su Rođeni bili "zakovani" za dno tabele. Uslijedio je dolazak Feđe Dudića za trenera i preporod ekipe. 

"Za godinu, dvije Velež bi trebao igrati na evropskoj sceni. Doći će i to vrijeme brzo", dodao je Kajtaz. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije