Još uvijek se ne zna termin utakmice Široki Brijeg - Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Još uvijek se ne zna termin utakmice Široki Brijeg - Sarajevo
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Sarajevo- Široki Brijeg

Fudbalski klub Sarajevo i Nogometni klub Široki Brijeg još uvijek trebaju odigrati utakmicu četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Pecara, a koja je trebala biti odigrana 10. augusta 2019. godine. Duel je odgođen zbog obaveza Fudbalskog kluba Sarajevo u Europi.

Još uvijek nije poznat termin odigravanja utakmice, a prvobitno je planirano da se duel odigra 28. augusta. Međutim, čini se kako bi se ovaj duel ipak mogao odigrati tek nakon reprezentativne pauze, koja je na rasporedu nakon sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iz izvora bliskih Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine saznali smo kako se odluka još uvijek čeka, te da je trenutno bliže rješenje da se susret na Pecari igra nakon pauze u prvenstvu.

Sjednica Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bit će održana telefonski i uskoro ćemo saznati termin velikog derbija Premijer lige BiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije