Iz FK Željezničar uputili saopćenje: Interes Kluba je iznad svakog pojedinca

Radiosarajevo.ba
Iz FK Željezničar uputili saopćenje: Interes Kluba je iznad svakog pojedinca
Radiosarajevo.ba / Stadion Grbavica

FK Željezničar ne prihvata nikakvu vrstu uslovljavanja. Igrači koji trenutno nose dres FK Željezničar moraju nastaviti sa izvršavanjem svojih redovnih obaveza, a u skladu sa rezultatima i pokazanim na terenu biće adekvatno i plaćeni, navodi se na početku današnjeg saopćenja za javnost koje su uputili iz ovog kluba.

"Zbog nezalaganja, loše igre i rezultata protiv Krupe, Mladosti, Slobode i GOŠK-a te u duelu Kupa BiH protiv Širokog Brijega finansijski su kažnjeni za septembar u skladu sa internim aktima Kluba.

Da bi naši navijači i članovi Kluba znali pravu istinu, moramo napomenuti da je nakon pobjede protiv Zrinjskog, igračima saopšteno da će pored isplate punih primanja za oktobar imati mogućnost i da osvoje premiju u značajanom iznosu za pobjedu u vječitom derbiju sa Sarajevom.

Nakon toga, prekidom treninga, igrači su osim ozbiljnog narušavanja trenažnog procesa i priprema za duel sa ekipom Zvijezde 09, iskazali ogromno nepoštovanje prema svim navijačima, članovima i samom FK Željezničar", navodi se u saopćenju Plavih, koje nosi naslov "Interes Kluba je iznad svakog pojedinca".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije