Igrač od 140 kilograma oduševio regiju: Zvali smo ga da nas spasi

Radiosarajevo.ba
Igrač od 140 kilograma oduševio regiju: Zvali smo ga da nas spasi
Foto: Prigorski.hr / Nogometaš Nino Adamić pokazao je kako kilogrami ne moraju da budu nikakvo ograničenje

Igrač Nogometnog kluba Sokol iz Hrvatske ovih dana plijeni pažnju regionalnih medija, nakon što je portal Prigorski.hr objavio priču o neobičnim nogometašem, teškom 140 kilograma.

Nogometaš Nino Adamić pokazao je kako kilogrami ne moraju da budu nikakvo ograničenje za istrčavanje na teren i veliki kondicijski poduhvat. Sa svojih 180 centimetara visine predstavlja pravog "grmalja" na terenu, piše 24sata.hr

Na njegovom dresu je broj 19 i to nije slučajno. Kako pišu hrvatski mediji, njegov nogometni uzor nosio je isti broj u dresu hrvatske reprezentacije - Niko Kranjčar.

"Obožava gledati Niku, a i po tehnici su slični, obojica znaju sve s loptom", kazali su saigrači Adamića.

U ovaj sport, kako navode, nije zalutao, jer mu je nogomet u genima.

Nogometaš Nino Adamić pokazao je kako kilogrami ne moraju da budu nikakvo ograničenje - undefinedFoto: Prigorski.hr: Nogometaš Nino Adamić 
"Nogometom sam se počeo baviti kao limač u Slaven Belupu, gdje sam igrao do kadetskog uzrasta i potom sam otišao u juniore lokalnoga kluba u Reki, gdje živim", rekao je Nino.

On igra na mjestu veznog igrača, a nema igrača u krugu 50 kilometara koji nije čuo za njegove vještine. Istina, nije brz kao nekad, ali tehnikom podsjeća na Roberta Prosinečkog.

Upravo su ga, dok je bio mlađi, upoređivali s uzorom Nikom Kranjčarom, ali i trenutnim selektorom reprezentacije BiH Robertom Prosinečkim.

"Borimo se za ostanak u 3. županijskoj ligi. Klub je praktički pred rasformiranjem, pa smo pozvali Ninu da nas spasi. U teškoj smo situaciji, dovodimo slobodne igrače izvan prijelaznog roka, a takvi su još nespremni", rekao je predsjednik kluba Radomir Grubačević.

Život ga je odveo na drugu stranu, pa je preko Slaven Belupa i Reke stigao u treću županijsku ligu i Sokol.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije