Ibričić se vraća u Premijer ligu BiH? "Sad ili nikad"

A. S.
Ibričić se vraća u Premijer ligu BiH? "Sad ili nikad"
Senijad Ibričić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, bivši član Zagreba i Hajduka, koji posljednjih sezona s velikim uspjehom igra u slovenačkim Domžalama, razmišlja o povratku u Premijer ligu.

To je nekadašnji igrač Bili potvrdio u razgovoru za Radiosarajevo.ba, dodajući da je obavio dva razgovora sa čelnicima klubova iz Premijer lige, ali da je samo jedan bio konkretan. 

"Moram biti iskren, Sloga iz Siminog Hana je zainteresirana za moje usluge. Obavio sam konkretan razgovor s prvim čovjekom Sloge, Azmirom Husićem. To je sve što mogu kazati", rekao je Ibričić za naš portal.

Glavnim gradom Bosne i Hercegovine, posebno među navijačima Sarajeva, proširila se čaršijska priča da bi Ibričić mogao pojačati redove tima s Koševa.

Na sve to, Ibričić kaže: 

"Istina je da sam imao jedan kontakt u vezi prelaska u FK Sarajevo, ali to nije bio konkretan razgovor, tako da to ne bih ni komentirao".

Ibričić nikada nije igrao u Premijer ligi, ali je često bio povezivan sa Željezničar, s tim da do transfera nikada nije došlo.

Igrao je u regionu, Turskoj i realno došlo je vrijeme da zaigra i u Premijer ligi BiH.

"Vidjet ćemo, neki bi kazali sad ili nikad", našalio se Ibričić.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije