Ibrahimović šokirao Ameriku: Napustio teren i uhvatio se za međunožje

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović šokirao Ameriku: Napustio teren i uhvatio se za međunožje
Printscreen / Ibrahimović šokirao Ameriku: Napustio teren i uhvatio se za međunožje

Zlatan Ibrahimović sa svojim LA Galaxyjem neće igrati u polufinalu MLS lige.  Šveđanin bosanskih korijena bio je vidno razočaran nakon poraza od FC Los Angelesa od 3:5, pa je po izlasku na teren uspio šokirati sve navijače na stadionu. 

Zbog ranijeg gubitak šansi za titulom Ibra je razočarao, pa se po izlasku na teren uhvatio za genitalije i na taj se način našao na udaru kritika u SAD-u. Iakoje postigao gol i asistirao, njegov tim se oprostio od MLS-a za ovu sezonu.

Ovo je samo jedan u nizu Zlatanovih poteza, a iz MLS-a su najavili i kaznu.

Ibrahimović stiže u Napoli? De Laurentis: Za nekoliko mjeseci...

Zlatan Ibrahimović, švedski golgeter bh. korijena, mogao bi da se vrati u Italiju i uskoro potpiše za Napoli, izjavio je predsjednik kluba iz Napulja Aurelio De Laurentis. Laurentis je reagirao na "udvaranje" 38-godišnjeg nogometaša i njegove riječi da bi volio da prijeđe na jug Italije, porukom da će sve biti poznato za nekoliko mjeseci kada Ibrahimović završi obaveze u Los Angeles Galaxyju u MLS ligi.

Prema vijestima iz Italije, ovo će biti njegov posljednji meč za Galaxy jer je Ibrahimović spreman da se vrati u Europu, u Napoli.

Vlasnik Napolija De Laurentis već je s njim u Americi obavio razgovor. 

Kamera je snimila Ibrin "potez": 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije