Ibrahimović se pojavio na sceni San Rema uz pjesmu koju i Bosanci rado pjevaju

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović se pojavio na sceni San Rema uz pjesmu koju i Bosanci rado pjevaju
Twitter/Screenshot / Zlatan Ibrahimovic San Remo

Sinoć je počeo 71. Festival italijanske kancone San Remo, uz ogromne mjere sigurnosti kako napolju tako i unutra, bez publike, kako bi u pet dana festivala sa izuzetnim gostima sve proteklo u najboljem redu.

Zlatan Ibrahimović je na scenu italijanskog festivala San Rema izašao uz uvodne taktove pjesme "Jutro je" srbijanske pjevačice Nade Topčagić.

Inače, uz pomno odabrane kancone umjetničkog direktora Amadeusa biće i velikog spektakla, u četvrtak uveče, tako se najavljuje i prava poslastica Festivala, zapjevaće na sceni Theatra Ariston u San Remu duet dva prijatelja Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović „Io vagabondo“ (remek djelo italijanske kancone grupe „Nomadi“ iz 1972).

Zlatan Ibrahimović bi trebalo da bude prisutan svake večeri Festivala, planiran je jedan skeč sa Fiorellom i Amadeusom, ko zna kakva su sve iznenađenja planirana, ali mediji izuzetnu pažnju poklanjaju tom i scenskom susretu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije